Maatregelen in verband met het coronavirus - COVID-19

19 mei 2020

Er komt stap voor stap meer ruimte. Per 1 juni gaan opnieuw enkele maatregelen versoepelen: ‘alleen’ wordt weer iets meer ‘samen’. Zolang het coronavirus onder ons is blijft afstand houden nog steeds de richtlijn en binnensporten blijven nog tot september niet toegestaan.

Voor onze zalen betekend de 1,5 meter richtlijn een beperkt aantal aanwezigen en is een vrije looproute erg beperkt. Er zijn momenteel geen activiteiten die doorgang kunnen vinden. Met de zomersluiting vanaf 1 juli gaan wij voor de zomervakantie niet weer opstarten.

Het bestuur van buurtcentrum de Hunzeborgh heeft besloten om ALLE activiteiten tot 1 september te staken en het buurtcentrum gesloten te houden.

Wij zien op het moment te weinig mogelijkheden om op te starten. Wij houden u op de hoogte van eventuele extra maatregelen en de situatie na 1 september via onze website en Facebook pagina.

Nieuwe verhuur na 1 september

Reserveren voor verhuur is, onder voorbehoud, mogelijk vanaf 1 september.

En vergeet niet

Advies Overheid/RIVM

We raden iedereen aan deze adviezen goed in de gaten te houden en op te volgen. Op de website van de Rijksoverheid vind je de laatste informatie.

Samen krijgen we corona onder controle.

Copyright © 2020 De Hunzeborgh
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
Volg ons!
Volg ons!