Muziek in de wijk

Concert The Bee in the Box op 8 maart 2020 in Buurtcentrum Hunzeborgh.

 

Inloop vanaf 14.30 uur. Aanvang is om 15.00 uur. Ontvangst met gratis koffie en thee met een Ierse lekkernij.

Entree 10,00 euro.

‚Äč

Een middag/workshop, met Keltische muziek zang en dans, verzorgd door Erik de Jong en Annemarie de Bie. Bekende gezichten binnen het netwerk van Ierse en Keltische muziek en een veel gevraagd duo. Een mooie kans om met deze stijl van muziek actief in aanraking te komen.

Annemarie de Bie en Erik de Jong vormen samen het Keltische muziekduo ‘The Bee in the Box’. Dit veelzijdige duo speelt Schotse en Ierse folk op gitaar, accordeon, zang, Ierse dwarsfluit, bodhrán en whistle. Annemarie en Erik hebben elkaar ontmoet tijdens traditionele Ierse muzieksessies in de Traditional Irish Music Pub O’Ceallaigh te Groningen. Beiden hebben van deze muziekstijl (grotendeels) hun beroep gemaakt.

Annemarie speelt ook veel solo als Celtann en met de band Fling. Ook Erik speelt in nog een aantal andere formaties, zoals Itchy Fingers en The Assassenachs. De muziek is zowel ingetogen als uitgelaten en bestaat uit songs en virtuoze instrumentale dansmuziek. Annemarie zingt in verschillende talen, zoals Engels, Frans, Nederlands en Iers Gaelic.

Ook publieksparticipatie is een belangrijk onderdeel van hun optredens, zoals het meezingen van refreinen, of zelfs een korte Keltische groepsdans met iedereen die dat leuk vindt, op live muziek!

 

Wees welkom.

Copyright © 2020 De Hunzeborgh
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
Volg ons!
Volg ons!